Gepas AH – Specials

Afvullers voor vloeistoffen & laag viskeuze producten

GEPAS AH - Specials:

Speciale uitvoeringen voor bijzondere eisen:

Sommige afvulprojecten vragen om speciale aandacht bij de opbouw van de vulinstallatie: dat heeft vaak te maken met de aard van het af te vullen product (agressief - giftig - hygiene...) maar puur technische gegevens kunnen ook een rol spelen. Meestal is het voldoende om een specifiek accessoire te monetren maar indien dat niet volstaat bouwen we ook speciale uitvoeringen

 

PVC / Glas Uitvoering

AH1000-P Glas-PVC

AH1000-P Glas-PVC

Het hoogwaardig RVS waarmee de Gepas toestellen worden gebouwd is bestand tegen de meeste producten. Sommige vloeistoffen tasten echter juist RVS aan. Deze versie wordt gebouwd voor het afvullen van bijvoorbeeld chloorhoudende vloeistoffen. De doseercilinder is Jena laboratoriumglas en de klep-unit en andere product-contactdelen zijn uit PVC vervaardigd. De werking van het apparaat is 100% gelijk aan de RVS uitvoering. Deze uitvoering is beschikbaar voor elk type in de reeks AH afvullers (vloeistoffen)

 
 
 
 
 
  
 
 AH-5000-P uitvoering
Gepas_AH_5000_Persluchtvuller

Gepas_AH_5000_Persluchtvuller

Voor doseringen boven 1Ltr bouwt Gepas de AH-5000-P: Een pneumatisch aangedreven afvultoestel met traploos instelbare doseerinstelling van 1000cc tot 5200cc. Door z'n omvang wordt dit apparaat doorgaans op een RVS onderstel gemonteerd. Op dit frame zit ook een specifieke afvultafel met vulkop waarop de fles of Jerrycan gevuld wordt. Voor montage in uw eigen opstelling of automatische lijn kan het doseercomponent ook zonder frame geleverd worden.

 
 
 
  
 Dubbelkops vulsystemen
KAP1000 tweekops-vuller

KAP1000 tweekops-vuller

Voor verdubbelde productiecapaciteit met een beperkte footprint: De AH toestellen kunnen in 2-kops versies gebouwd worden. Met slechts één aandrijf- en controleunit voor de 2 doseercilinders is dit een zeer compact en toch performant apparaat voor wie een hoge productiecadans in een krappe ruimte wil inpassen (zoals een cleanroom). Opgelet: Deze oplossing is slechts te overwegen voor wie inderdaad een ruimte-probleem heeft. Prijstechnisch is er amper voordeel: waar de ruimte beschikbaar is kunt u beter 2 aparte apparaten naast elkaar zetten voor dubbele capaciteit.

 

 

Rotatieklep afvulapparaat

Rotatieklep Vuller

Rotatieklep Vuller

De AH-zuigertechniek werkt perfect en erg nauwkeurig voor vloeistoffen en licht-viskeuze producten maar heeft z'n beperkingen bij het afvullen van viskeuze pasta's en crèmes  omdat het product door een slang met beperkte diameter moet worden opgezogen.  Dat probleem kan Gepas op 2 manieren oplossen:
1./ - door de UAH technologie (zie UAH)
2./ - door de AH-cilinder te voorzien van een trechter en een roterende klep (rotary valve). Vanwege de noodzakelijke mechanische aandrijving van de rotary valve kan deze oplossing alleen bij pneumatiek apparaten aangeboden worden.

 

 

 

 

Stap voor stap opbouw naar een semi-automatische lijn

Gepas AH Inbouw Semi-Automatisch

Gepas AH Inbouw Semi-Automatisch

De Gepas AH stand-alone zuigervullers kunnen modulair opgebouwd worden tot een semi-automatisch systeem of zelfs tot een volledig geautomatiseerde lijn.De Gepas afvulmachine is het hart van deze technologie: u kunt gaandeweg componenten en controllers toevoegen om steeds de groei van uw productie voor te blijven:- Automatisch dalende vulkop(pen)

- 2e, 3e, 4e afvulstation...

- aanvoer van flessen

- doppensluiter met optionele aanvoer van dopjes

- Draaitafels & Transportband(en)

- Etiketteerapparaat

- enz...

 


 

Voor meer informatie: info@acuradmin.com

of bel: +31 6 30 18 44 09